Cím: 1215 Budapest, Duna u. 55.
Fax: 06 (1) 425-2078
Telefon: 06 (1) 425-2078

ERROR404

A keresett oldal nem található!

FUVAROS ÚJSÁG

2018_2

Rövidhírek

2018.10.04.
Tehergépjárművel forgalom korlátozás 2018.10.04-től!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint a 6204. jelű közút 4+088 – 11+676 km szelvények közötti szakaszán – az M6 autópálya Ráckeresztúri csomópontjától Martonvásáron a 7. számú főútig terjedően – „7,5 t tehergépjárművel behajtani tilos” „kivéve áruszállítás, kivéve engedéllyel” jelzőtáblával jelzett korlátozást vezet be a közút kezelője 2018. október 4. napjától.
A korlátozást az ITM jóváhagyásával a közút megnövekedett forgalma következtében Martonvásár és Ráckeresztúr települések lakott területeinek védelme, valamint a közút állapotromlásának megelőzése érdekében vezeti be.

A korlátozás alá kerülő útszakasz használata helyett a következő útvonalak használatát javasolják:
Elsősorban a gyorsforgalmi úthálózat használatát az M6 – M0 – M7 autópályákon.
Lehetőség még az M6 autópálya és a 62. számú főút, vagy a 6209. jelű Adony – Szabadegyháza közötti út használata az M7 autópálya felé.  

2018.09.17.
Hasznos tanácsok a Csepel környékén közlekedőknek - Infografikával!

- Olvasható a www.utinform.hu oldalon. Az arra felé közlekedőknek érdemes átböngészni útvonal tervezéskor.

2018.09.14.
Európai Mobilitási Hét 2018. szept. 16-22.

Ez az európai kezdeményezés idén 17. alkalommal ösztönzi arra a városokat és nagyvárosokat, hogy vezessenek be fenntartható közlekedési intézkedéseket és népszerűsítsék őket, valamint hogy meginvitálják az embereket a gépkocsihasználattal szembeni alternatívák kipróbálására.
Az idei év jelmondata: Mix and Move!, és a „Multimodalitás”-ra koncentrál, azaz a különféle közlekedési módok városi utakon történő igénybevételét és kombinációját ösztönzi mind az utas- mind pedig az áruforgalomban.

Az ország különböző pontjain számos rendezvénnyel várják az érdeklődőket. Érdemes időben tájékozódni, mert az eseményhez kapcsolódóan várhatóak útlezárások is.

Hasznos linkek: Web:  www.kormany.hu; http://emh.kormany.hu/; https://bkk.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/EMH.AMN?ref=hl 
Instagram: https://www.instagram.com/emh_hungary/

2018.09.13.
Tájékoztatás az időszakos súlykorlátozásokról

A 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek tulajdonosai már a HU-GO rendszer hivatalos honlapján is megtalálják a díjköteles úthálózaton érvényben lévő, adott napszakra vonatkozó korlátozásokról szóló információkat.
Az érintett útszakaszok listája a www.hu-go.hu oldal nyitólapján az Időszakos súlykorlátozás>> menüpont alatt érhető el.

A Núsz Zrt. kéri a fuvarozókat, hogy útvonaluk kijelölésekor vegyék figyelembe az itt található információkat, és ha járművük a megadott súlyhatár felett van, a jelzett időszakban válasszanak alternatív megoldást! A listában szereplő adatok elsősorban a viszonylati jegyek tervezésekor jelentenek nagy segítséget.
A korlátozásokról a Magyar Közút NZrt. ad részletes tájékoztatást (www.utinform.hu).

forrás: http://www.nemzetiutdij.hu

Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System

Ellenőrző kód

Kép újra töltése
Írja be a fenti betűket:
ERROR404 - FUVOSZ