Cím: 1215 Budapest, Duna u. 55.
Fax: 06 (1) 425-2078
Telefon: 06 (1) 425-2078

Híreink

E-szolgáltatásokkal újít a NÚSZ

2018.09.06.
Kommentek ()

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. új minőségnövelő szolgáltatásokat biztosító bankkártyás fizetési rendszert vezetett be online értékesítési felületén. A társaság és az OTP Mobil Kft. együttműködésének köszönhetően az úthasználók augusztus közepétől a SimplePay online fizetési platform segítségével vehetik meg e-matricájukat és tölthetik fel e-útdíj egyenlegüket.

A NÚSZ Zrt. 2012-ben indította el saját online értékesítési felületét (https://ematrica.nemzetiutdij.hu/), ahol az autósok gyorsan, egyszerűen és kezelési költség nélkül vásárolhatják meg e-matricájukat, illetve vehetnek igénybe ehhez kapcsolódóan különböző szolgáltatásokat. A tehergépjárművekre érvényes e-útdíj rendszerben a fuvarozók online is megvásárolhatják a viszonylati jegyeket és feltölthetik az egyenlegüket (https://www.hu-go.hu/). 

A társaság 2012 óta folyamatosan fejleszti online értékesítési csatornáit. A forgalom nagymértékű növekedése és a változó ügyféligények kielégítése miatt a fejlesztések mellett indokolttá vált egy új, innovatív és magasabb szolgáltatási színvonalat biztosító bankkártyás fizetési megoldás bevezetése, amely a SimplePay lett. „A lépés része annak a programunknak, amely ügyfélbarát megoldásaink kiterjesztését célozza. Digitális fejlesztéseinkkel az emberek számára gyorsabbá és egyszerűbbé szeretnénk tenni az útdíjfizetést” – közölte Bartal Tamás, a társaság vezérigazgatója.     

Az új online fizetési megoldás több minőségnövelő szolgáltatást kínál: gyorsabb fizetési folyamatot, 24 órás ügyfélszolgálati támogatást, mobiltelefonra optimalizált és 14 nyelven elérhető felületet. További újdonság, hogy az OTP Mobil Kft. egy másodlagos bankkártyás fizetési szolgáltatót is rendelkezésre bocsát, ami a főrendszer átmeneti meghibásodása esetén aktiválódik, így a vásárlók nem tapasztalnak a fizetés során semmilyen problémát. 

forrás: NÚSZ Zrt.

2018. augusztus 31. és szeptember 23. között Országos ellenőrzés az autópályák és autóutak közlekedésbiztonsági helyzetének javításáért.

2018.09.01.
Kommentek ()

A gyorsforgalmi utakon történő biztonságos közlekedés célirányos ellenőrzésére kerül sor az M1, M3, M5, M7 autópályán, valamint az M0, M31, M85 és M86 autóúton 2018. augusztus 31. és szeptember 23. között.

Az ellenőrzést az indokolja, hogy a közúti közlekedés egyes résztvevői a közlekedési szabályokat nem tartják be maradéktalanul, ami balesetveszélyes helyzetet teremt.

Az ellenőrzés kiemelt célja a leállósáv szabálytalan használatának, a követési távolság be nem tartásának és a nehéz tehergépjárművekkel történő szabálytalan előzéseknek a visszaszorítása.

Forrás: ORFK

A rendőrök 2018. július 23-a és július 29-e között tehergépkocsikat és buszokat ellenőriznek.

2018.07.21.
Kommentek ()

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség 2018. július 23-a és július 29-e között Magyarország egész területén fokozott közúti ellenőrzést végez a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok körében.

A TISPOL a Truck & Bus európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását vizsgálja.

Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/tispol-truck-bus-akcio-0

Vasárnap hajnalban további karbantartás az útdíjértékesítési rendszerekben!

2018.06.09.
Kommentek ()


A NÚSZ Zrt tájékoztatása szerint rendszerfejlesztés és karbantartás miatt

2018. június 10‑én, vasárnap éjszaka 01:00 és hajnali 05:00 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése!

Az üzemszünet és a 3,5 tonna össztömeg feletti teherjárművekre érvényes e-útdíj rendszert (HU-GO) és az e-matrica értékesítést egyaránt érinti. Ennek megfelelően a fenti időpontok között az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség a HU-GO viszonylati jegyek és az e‑matricák beszerzésére. Az egyenlegek feltöltése, illetve az alacsonyegyenleg-értesítési és riasztási szolgáltatás is szünetel. A NÚSZ Zrt. vasárnap éjszaka is nyitva tartó, M3 Szilas pihenőben található ügyfélszolgálati irodájában sem lesznek elérhetők az ügyintézési lehetőségek.

A technikai beavatkozás a 3,5 tonna feletti teherjárművek esetében OBU eszközt használó ügyfeleket nem érinti, amennyiben gondoskodtak arról, hogy a szóban forgó időszakban tervezett úthasználatokhoz elegendő fedezetük legyen.

További részletek a NÚSZ Zrt, honlapján.

https://www.hu-go.hu/articles/article/vasarnap-ismet-karbantartas-lesz-az-utdijertekesitesi-rendszerekben-1

Személyszállítók figyelem! Kiemelt ellenőrzések a fővárosban 2018. június 11-től.

2018.06.08.
Kommentek ()

 

 
A Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2018. június 11-től országos akció keretében fokozott jelenléttel, megerősített kapacitással, több száz revizor és pénzügyőr részvételével összehangoltan ellenőrzi a fővárosban működő kereskedőket. Az ellenőrzések elsősorban az online pénztárgépek adatai alapján kockázatosnak tekinthető vendéglátóegységeket, ajándékboltokat, piacokon és vásáscsarnokokban értékesítőket, valamint a személyszállítási tevékenységet folytatókat érintik. Az ellenőrök megjelenésére fokozottan lehet számítani az V., VI.. VII., IX. kerületekben. Az ellenőrzések során a nyugta- és számlaadás, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetése, a foglalkoztatottak bejelentése és a készpénzkészlet vizsgálata mellett fokozott figyelmet fordítanak a munkatársak a jövedéki termékek forgalmazásának vizsgálatára is.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System

Ellenőrző kód

Kép újra töltése
Írja be a fenti betűket:
Híreink - FUVOSZ