Cím: 1215 Budapest, Duna u. 55.
Fax: 06 (1) 425-2078
Telefon: 06 (1) 425-2078

Híreink

Ünnepi nyitvatartás 2017

2017.12.22.
Kommentek ()

Tájékoztatjuk a FUVOSZ Tisztelt Tagjait, és Ügyfeleit, hogy a csepeli iroda 2017.12.27-től 2018.01.03-ig ZÁRVA TART és kizárólag csak a fuvosz@fuvosz.com e-mail címen érhető el ügyeleti jelleggel.

 

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményes, Balesetmentes Új Évet Kívánunk!

A FUVOSZ Elnöksége és Munkatársai

A Magyar Posta nyílt társasági eljárást hirdet

2017.12.05.
Kommentek ()

A Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) a továbbiakban MP vagy Ajánlatkérő, nyílt társasági eljárást hirdet a MP Zrt. számára a Műszaki leírás, az Ajánlati felhívás és a csatolt fuvarozási keretszerződés-tervezetben meghatározott szerint fuvarozási feladatok ellátására a MP egyetemes postai szolgáltatásainak nyújtásában, továbbá a nem postai küldeményeknek minősülő küldemények, csomagok elszállításában. A feladat további részletes meghatározását az Ajánlati Felhívás tartalmazza.

Az ajánlattételi határidő: 2017. december 19. 13 óra

Az „Alvállalkozói szállítási kapacitás igénybevétele Budapesten/Vidéken” tárgyú nyílt eljárás hirdetménye az alábbi linken érhető el:

https://www.posta.hu/static/internet/download/av_szallitasi_kapacitas_bpvidek_
20171205.pdf

Kérdőív taxisoknak

2017.12.05.
Kommentek ()

Tisztelt taxiban használt pénztárgép tulajdonos, üzemeltető (felhasználó)!

A szakmai szervezetek (FUVOSZ, Kamara, OTSZ) számos képviseltjük kérésére szeretnék elérni, hogy a használatban lévő gépek garanciális ideje meghosszabbításra kerüljön. Sajnos a jogalkotó felé nem tudunk tényszámokat felmutatni a meghibásodásokról, mivel a javítókat és a NAV-ot, Titoktartási Szerződés, illetve az Adatvédelmi Tv.  köti az információk kiadásáról. Ezért kénytelenek vagyunk ezt az utat választani, hogy valós adatain és érveink legyenek.

Kérjük, hogy az alábbi adatok megadásával segítse a kitűzött cél elérését. 

A kérdőív letölthető az alábbi linkről: 

 www.fuvosz.com/adat/kepek/hireink/letoltheto/taxis kerdoiv.docx

 

Segítségüket előre is köszönjük!

Havazás várható!

2017.11.29.
Kommentek ()

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzései alapján szerdától az Északi-középhegységben és a Dunántúl északi megyéiben havazás várható, csütörtöktől pedig az ország nagy részén válhat téliesre az időjárás és egyes helyeken jelentős mennyiségű friss hó hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a következő napokban, 0-24 órás szolgálat mellett, folyamatosan látja majd el a hóeltakarítási munkákat a mintegy 32 ezer kilométeres országos közúthálózaton, ugyanakkor a társaság arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek és utazás előtt tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról.
Az aktuális útviszonyokról, forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei diszpécserszolgálatai mellett (elérhetőségek megtalálhatóak a www.utinform.hu oldalon) a társaság útinformációs szolgálatánál is érdeklődhetnek az autósok a +36-1-336-2400-s telefonszámon.
Forrás: internet.kozut.hu

Vasárnap hajnalban karbantartják az útdíj-értékesítési rendszert

2017.11.17.
Kommentek ()

Tervezett rendszerfejlesztés és -karbantartás miatt 2017. november 19-én, vasárnap éjszaka 1:00 és délelőtt 11:00 óra között időszakosan hosszabb, akár többórás leállásokra kell számítani az úthasználati jogosultságok értékesítésében.

A szerver és alkalmazás oldali beavatkozás az e-matrica értékesítést és a 3,5 tonna össztömeg feletti teherjárművekre érvényes e-útdíj rendszert (HU-GO) egyaránt érinti. Ennek megfelelően a jelzett intervallumban az időszakos leállások alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek beszerzésére, ez utóbbi esetében az egyenlegek feltöltése is szünetel. Ezen felül a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáin igénybe vehető ügyintézési lehetőségek sem lesznek elérhetők.

Mivel a díjköteles útszakaszokra csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani, ezért ezeket a megjelölt időpont előtt elővételben kell megvásárolni a https://ematrica.nemzetiutdij.hu/, illetve a https://hu-go.hu/ weboldalakon, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy applikáció segítségével).

A karbantartás a NÚSZ fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleit nem érinti, de nekik is gondoskodniuk kell arról, hogy a szóban forgó időszakra is elegendő fedezetük legyen az útdíjak bevallásához.

Forrás: NÚSZ Zrt.

Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System

Ellenőrző kód

Kép újra töltése
Írja be a fenti betűket:
Híreink - FUVOSZ