Cím: 1215 Budapest, Árpád utca. 1.
Fax: 06 (1) 425-2078
Telefon: 06 (1) 425-2078
Hirek Nostalgia

Híreink

Nemzetközi Vámnapot ünnepel a NAV január 26-án

2018.01.25.
Kommentek ()

A repülőterek és a határátkelők kivételével változik az ügyintézés a NAV bizonyos igazgatóságainál január 26-án, pénteken. Ekkor ünneplik a Nemzetközi Vámnapot.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. CXXII. törvény a szervezet hivatásos állományú tagjai számára a Nemzetközi Vámnapot munkaszüneti napnak minősítette, így – a repülőterek és a határátkelők kivételével – a megyei adó- és vámigazgatóságok vám- és pénzügyőri területén, valamint a regionális bűnügyi igazgatóságokon csak ügyeletet tartanak.

A NAV ezúton kéri az ügyfelek megértését, valamint azt, hogy a Nemzetközi Vámnapon – a lehetőségekhez mérten – csak sürgős ügyekben forduljanak vám- és pénzügyőri jellegű ügyekkel az igazgatóságokhoz.
 
A Nemzetközi Vámnap a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóügyekkel foglalkozó szakterületének munkarendjét nem érinti.

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tájékoztatás

2018.01.09.
Kommentek ()

Tájékoztatjuk a FUVOSZ Tisztelt Tagjait, és Ügyfeleit, hogy a csepeli iroda 2018. január 10-től 2018. január 12-ig rendezvény miatt ZÁRVA TART és kizárólag csak a fuvosz@fuvosz.com e-mail címen érhető el ügyeleti jelleggel.

 

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!

Ünnepi nyitvatartás 2017

2017.12.22.
Kommentek ()

Tájékoztatjuk a FUVOSZ Tisztelt Tagjait, és Ügyfeleit, hogy a csepeli iroda 2017.12.27-től 2018.01.03-ig ZÁRVA TART és kizárólag csak a fuvosz@fuvosz.com e-mail címen érhető el ügyeleti jelleggel.

 

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményes, Balesetmentes Új Évet Kívánunk!

A FUVOSZ Elnöksége és Munkatársai

A Magyar Posta nyílt társasági eljárást hirdet

2017.12.05.
Kommentek ()

A Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) a továbbiakban MP vagy Ajánlatkérő, nyílt társasági eljárást hirdet a MP Zrt. számára a Műszaki leírás, az Ajánlati felhívás és a csatolt fuvarozási keretszerződés-tervezetben meghatározott szerint fuvarozási feladatok ellátására a MP egyetemes postai szolgáltatásainak nyújtásában, továbbá a nem postai küldeményeknek minősülő küldemények, csomagok elszállításában. A feladat további részletes meghatározását az Ajánlati Felhívás tartalmazza.

Az ajánlattételi határidő: 2017. december 19. 13 óra

Az „Alvállalkozói szállítási kapacitás igénybevétele Budapesten/Vidéken” tárgyú nyílt eljárás hirdetménye az alábbi linken érhető el:

https://www.posta.hu/static/internet/download/av_szallitasi_kapacitas_bpvidek_
20171205.pdf

Kérdőív taxisoknak

2017.12.05.
Kommentek ()

Tisztelt taxiban használt pénztárgép tulajdonos, üzemeltető (felhasználó)!

A szakmai szervezetek (FUVOSZ, Kamara, OTSZ) számos képviseltjük kérésére szeretnék elérni, hogy a használatban lévő gépek garanciális ideje meghosszabbításra kerüljön. Sajnos a jogalkotó felé nem tudunk tényszámokat felmutatni a meghibásodásokról, mivel a javítókat és a NAV-ot, Titoktartási Szerződés, illetve az Adatvédelmi Tv.  köti az információk kiadásáról. Ezért kénytelenek vagyunk ezt az utat választani, hogy valós adatain és érveink legyenek.

Kérjük, hogy az alábbi adatok megadásával segítse a kitűzött cél elérését. 

A kérdőív letölthető az alábbi linkről: 

 www.fuvosz.com/adat/kepek/hireink/letoltheto/taxis kerdoiv.docx

 

Segítségüket előre is köszönjük!

Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System

Ellenőrző kód

Kép újra töltése
Írja be a fenti betűket:
Híreink - FUVOSZ